Pizza bianca met rauwe parmaham
bewaar
bewaar

Pizza bianca met rauwe parmaham

Tijd voor pizza! Zelf beleggen is veel leuker dan kant-en-klare pizza.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Snijd de uien in dunne ringen. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen.

Leg de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Besmeer de bodems met de crème fraîche en beleg met de rode ui en paprikareepjes. Bak de pizza’s ca. 15 min. onder elkaar in de oven. Wissel halverwege de platen om.

Maak ondertussen de salade. Snijd de tomaten in partjes en snijd de peterselie fijn. Laat de olijven uitlekken en meng met de tomaten, ⅔ van de peterselie, olie en balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Neem de pizza’s uit de oven, verdeel de parmaham erover en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer de salade erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza bianca met rauwe parmaham

Tijd voor pizza! Zelf beleggen is veel leuker dan kant-en-klare pizza.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig