Hartig wafelhapje
bewaar
bewaar

Hartig wafelhapje

Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Rasp de Parmezaanse kaas en roer door het beslag.

Verwarm het wafelijzer en schenk de helft van het beslag in de vorm. Bak de wafel ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Bak zo ook wafels van de rest van het beslag.

Snijd van elke wafel 4 stukjes met elk 2 vakjes. Vul de vakjes met behulp van 2 theelepels afwisselend met roomkaas, groene en rode groentespread.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartig wafelhapje

Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig