Griekse yoghurt met geroosterde peer
Voor zo’n ontbijtje mogen ze je vast wel wakker maken: romige Griekse yoghurt met peer, kaneel en honing uit de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis. Hak de pecannoten grof en snijd de boter in blokjes.
Verdeel de peren en boter over de ovenschaal en bestrooi met de kaneel, honing en gehakte pecannoten. Bak in ca. 15 min. gaar in de oven.
Verdeel de Griekse yoghurt over kommen en verdeel de peren met de kaneel-honingsaus en pecannoten erover.
Griekse yoghurt met geroosterde peer
Voor zo’n ontbijtje mogen ze je vast wel wakker maken: romige Griekse yoghurt met peer, kaneel en honing uit de oven.
nagerecht
null personen
375 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis. Hak de pecannoten grof en snijd de boter in blokjes.
Verdeel de peren en boter over de ovenschaal en bestrooi met de kaneel, honing en gehakte pecannoten. Bak in ca. 15 min. gaar in de oven.
Verdeel de Griekse yoghurt over kommen en verdeel de peren met de kaneel-honingsaus en pecannoten erover.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 peren
50 g ongezouten pecannoten
15 g ongezouten roomboter
1 tl gemalen kaneel
6 el vloeibare honing
500 g Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 20 cm)