Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen
Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.
Aan de slag
Hak de walnoten grof en snijd de ongeschilde vijgen in kwarten.
Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de noten, honing en vijgenkwarten erover. Maak nog een laag met yoghurt, walnoten, honing en vijgen. Bestrooi met de kaneel en serveer.
Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen
Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.
null personen
345 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Hak de walnoten grof en snijd de ongeschilde vijgen in kwarten.
Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de noten, honing en vijgenkwarten erover. Maak nog een laag met yoghurt, walnoten, honing en vijgen. Bestrooi met de kaneel en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g ongezouten walnoten
6 verse vijgen
500 g yoghurt Griekse stijl 0% vet
4 el vloeibare honing
½ tl gemalen kaneel
Dit heb je nodig
whiskyglazen