Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn
bewaar
bewaar

Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn

Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.

10 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rozemarijn fijn. Rasp de kaas. Meng de puree met de fijngesneden rozemarijn, geraspte kaas, het ei en de panko.

Maak er 20 koekjes van en laat ze tot gebruik minimaal een half uur opstijven in de koelkast. Bak de koekjes met wat olie in een gourmetpannetje goudbruin en krokant.

bereidingstipJe kunt de koekjes ook in een koekenpan bakken. Verhit wat olie in de pan en bak de koekjes (eventueel in delen) in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn

Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig