Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
bewaar
bewaar

Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de chocolade au-bain marie. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.

Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig