Vergeten-groentesoep met stokbroodje knoflookboter
Stokbrood gevuld met zelfgemaakt knoflookboter: alleen die heerlijke geur al!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Doe de halvarine in een schaaltje en laat in ca. 10 seconden zacht worden in de magnetron op vol vermogen. Snijd de bieslook fijn. Pers de knoflook boven de halvarine. Meng samen met de bieslook tot een knoflookboter. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Maak schuine inkepingen in het stokbrood en vul met de knoflookboter. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en gaar.
Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over de kommen. Serveer met het stokbrood.
Vergeten-groentesoep met stokbroodje knoflookboter
Stokbrood gevuld met zelfgemaakt knoflookboter: alleen die heerlijke geur al!
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Doe de halvarine in een schaaltje en laat in ca. 10 seconden zacht worden in de magnetron op vol vermogen. Snijd de bieslook fijn. Pers de knoflook boven de halvarine. Meng samen met de bieslook tot een knoflookboter. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Maak schuine inkepingen in het stokbrood en vul met de knoflookboter. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en gaar.
Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over de kommen. Serveer met het stokbrood.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el AH Biologische halvarine in kuip
10 g AH Biologisch Bieslook plantje in pot
1 teen knoflook
1 AH Biologisch meergranenstokbrood
1¼ l Unox proeverij romige vergeten-groentensoep met pastinaak & cantharel
Dit heb je nodig
magnetron
bakpapier