Jamkoekjes van Donna Hay
Ieder kind houdt van koken met zijn handen, en laat dat nou net de bedoeling zijn bij de jamkoekjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe het boekweitmeel, amandelmeel, de ahornsiroop en de olie in een grote kom en meng goed met een spatel.
Rol met schone handen 1 el van het deeg tot een balletje, druk een beetje plat en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk met je duim een holletje in het midden van elk koekje. Vul elk kuiltje met 1 tl jam.
Bak de koekjes in ca. 18-20 min. of tot ze superbruin en knapperig zijn. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes op een rooster afkoelen.
Jamkoekjes van Donna Hay
Ieder kind houdt van koken met zijn handen, en laat dat nou net de bedoeling zijn bij de jamkoekjes.
null porties
140 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe het boekweitmeel, amandelmeel, de ahornsiroop en de olie in een grote kom en meng goed met een spatel.
Rol met schone handen 1 el van het deeg tot een balletje, druk een beetje plat en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk met je duim een holletje in het midden van elk koekje. Vul elk kuiltje met 1 tl jam.
Bak de koekjes in ca. 18-20 min. of tot ze superbruin en knapperig zijn. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes op een rooster afkoelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
160 g boekweitmeel
90 g amandelmeel
125 ml ahornsiroop
80 ml extra vierge olijfolie
2 el fruitspread framboos minder suiker
Dit heb je nodig
bakpapier