Buddhabowl to-go
Alles voor deze salade gaat in één bowl. Handig, je neemt 't zo mee!
Aan de slag
Zet de eieren op met koud water, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Laat afkoelen onder koud stromend water en pel. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat goed uitlekken in een vergiet. Hak de koriander grof.
Verdeel de eieren, kikkererwten, koriander, bietjes, kiemgroenten en hummus over de aparte delen van het meeneembakje. Hak de noten grof en neem deze in het afsluitbare bakje mee.
Buddhabowl to go
Instructievideo - 00:19 min.
Buddhabowl to-go
Alles voor deze salade gaat in één bowl. Handig, je neemt 't zo mee!
null porties
635 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Zet de eieren op met koud water, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Laat afkoelen onder koud stromend water en pel. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat goed uitlekken in een vergiet. Hak de koriander grof.
Verdeel de eieren, kikkererwten, koriander, bietjes, kiemgroenten en hummus over de aparte delen van het meeneembakje. Hak de noten grof en neem deze in het afsluitbare bakje mee.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
400 g kikkererwten in blik
15 g verse koriander
150 g biet julienne
60 g pittige kiemgroente
200 g zoete pompoenhummus
50 g ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
AH saladebakje to-go