Koffie semifreddo met hazelnoten
bewaar
bewaar

Koffie semifreddo met hazelnoten

Geen simpel bakje koffie als nagerecht, maar koffie met ijs, slagroom en noten.

10 min. bereiden / 1 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Haal 30 min. van tevoren het ijs uit de diepvries. Hak ondertussen de noten fijn en klop de slagroom stijf. Klop het ijs los met de helft van de opgeklopte slagroom en meng de hazelnoten erdoor, houd wat hazelnoten over voor de garnering.

Verdeel het ijs over de glazen en zet 30 min. terug in de vriezer. Verdeel voor het serveren eerst de ristretto over de glazen en vervolgens de rest van de slagroom erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koffie semifreddo met hazelnoten

Geen simpel bakje koffie als nagerecht, maar koffie met ijs, slagroom en noten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig