Ananas-tarte tatin met mangochutney en zure room
bewaar
bewaar

Ananas-tarte tatin met mangochutney en zure room

Franse klassieker met een tropische fruittwist van ananas en mango.

10 min. bereiden / 35 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ananas over de quichevorm en verdeel de chutney erover.

Rol het deeg uit, leg over de quichevorm en snijd het overlappende deeg weg. Duw het deeg losjes over de ananasvulling en bak de tarte tatin ca. 35 min. in het midden van de oven.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Neem de taart uit de oven en laat 5 min. rusten. Leg een serveerschaal omgekeerd op de vorm en keer om. Bestrooi de tarte tatin met het amandelschaafsel en serveer met de zure room.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananas-tarte tatin met mangochutney en zure room

Franse klassieker met een tropische fruittwist van ananas en mango.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig