Vegan pasta al funghi
Mis je nu je veganistisch eet een goede romige pasta? Voilà!
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
Verhit de olie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min. Voeg de rest van de olie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de peterselie fijn.
Voeg de rijstcuisine, spaghetti en de bouillonblokje toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend. Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.
Vegan pasta al funghi
Instructievideo - 08:36 min.
Vegan pasta al funghi
Mis je nu je veganistisch eet een goede romige pasta? Voilà!
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
Verhit de olie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min. Voeg de rest van de olie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de peterselie fijn.
Voeg de rijstcuisine, spaghetti en de bouillonblokje toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend. Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
200 g paddenstoelen voor pasta
400 g kastanjechampignons
1 teen knoflook
1 sjalot
1 el milde olijfolie
15 g verse platte peterselie
250 ml Alpro rice cuisine kookroom
½ vegan bouillonblokje
2 el edelgistvlokken