Vegan pizza funghi
Pizza party met deze vegan pizza funghi! De truffelolie maakt het feestje af.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Scheur de grotere paddenstoelen in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Ris de blaadjes van de tijm en pluk de naalden van de rozemarijn (uit het bakje paddenstoelen voor risotto). Snijd de kruiden fijn.
Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de pizzabodems met de pizzasaus. Verdeel achtereenvolgens de kruiden, mozzarella en paddenstoelen erover. Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin.
Besprenkel de pizza’s met de olie. Beleg elke pizza met wat rucola.
Vegan pizza funghi
Pizza party met deze vegan pizza funghi! De truffelolie maakt het feestje af.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Scheur de grotere paddenstoelen in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Ris de blaadjes van de tijm en pluk de naalden van de rozemarijn (uit het bakje paddenstoelen voor risotto). Snijd de kruiden fijn.
Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de pizzabodems met de pizzasaus. Verdeel achtereenvolgens de kruiden, mozzarella en paddenstoelen erover. Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin.
Besprenkel de pizza’s met de olie. Beleg elke pizza met wat rucola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g paddenstoelen voor risotto
2 Bertolli pizzabodems
4 el pizzasaus
150 g plantaardige rasp alternatief voor mozzarella
2 tl olijfolie truffelaroma
20 g rucola
Dit heb je nodig
bakpapier