Pindakaasbrownies
bewaar
bewaar

Pindakaasbrownies

Brownies met de drie p's: pure chocolade, pindakaas én pinda's.

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak ondertussen de chocolade grof. Smelt samen met de boter en melk in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie). Zorg dat de kom het water niet raakt. Neem zodra het een glad mengsel is van het vuur en laat iets afkoelen.

Klop ondertussen in 5 min. de eieren met de suiker dik, wit en luchtig met een mixer (of in de keukenmachine). Spatel eerst de gesmolten chocolade en daarna het zout, de bloem en cacao erdoor.

Bekleed de bakvorm met bakpapier. Schep het beslag erin. Voeg de pindakaas toe en verdeel deze met de satéprikker in strepen door het beslag. Hak de pinda’s grof en verdeel erover. Bak in ca. 35 min. in het midden van de oven gaar. Laat de brownie helemaal afkoelen en snijd in stukken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pindakaasbrownies

Brownies met de drie p's: pure chocolade, pindakaas én pinda's.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig