Pizzacones
Even wachten...pizza! Maar dan wel zo partyproof mogelijk.
Aan de slag
Laat de cocktailprikkers 30 min. wellen in koud water. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rol de gordita’s tot een cone en zet vanaf de onderkant vast met een cocktailprikker. Bak op een met bakpapier beklede bakplaat 5 min. in de oven.
Meng de passata met de Italiaanse kruiden. Neem de cones uit de oven en besmeer de binnenkanten met de passata. Bestrooi met de kaas en bak nog 4-5 min. in de oven.
Halveer ondertussen de mozzarella en tomaten. Scheur het basilicum in stukjes. Meng door elkaar. Neem de cones uit de oven en vul ze met de salade. Verwijder de cocktailprikkers en serveer.
Pizzacones
Instructievideo - 00:29 min.
Pizzacones
Even wachten...pizza! Maar dan wel zo partyproof mogelijk.
null porties
205 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
10 min. oventijd
Aan de slag
Laat de cocktailprikkers 30 min. wellen in koud water. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rol de gordita’s tot een cone en zet vanaf de onderkant vast met een cocktailprikker. Bak op een met bakpapier beklede bakplaat 5 min. in de oven.
Meng de passata met de Italiaanse kruiden. Neem de cones uit de oven en besmeer de binnenkanten met de passata. Bestrooi met de kaas en bak nog 4-5 min. in de oven.
Halveer ondertussen de mozzarella en tomaten. Scheur het basilicum in stukjes. Meng door elkaar. Neem de cones uit de oven en vul ze met de salade. Verwijder de cocktailprikkers en serveer.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 gordita's
8 el passata
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
8 el geraspte pizzakaas
150 g mini-mozzarellabolletjes
200 g snoepgroente tomaat
7½ g verse basilicum
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
bakpapier