Vegan vistaco's
Als vegan eet je natuurlijk geen vis, daarom gebruiken we voor deze taco's de plantaardige variant.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de zeesticks 8 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Haal ondertussen de blaadjes los van de krop sla. Laat de maiskorrels uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakjes. Halveer de paprika. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Bak de tacoschelpen 4 min. in de oven. Vul ze elk met een blad sla, de mais, avocado, paprika en een zeestick. Schep er wat salsa op en serveer.
Vegan vistaco's
Als vegan eet je natuurlijk geen vis, daarom gebruiken we voor deze taco's de plantaardige variant.
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
10 min. bereiden
4 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de zeesticks 8 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Haal ondertussen de blaadjes los van de krop sla. Laat de maiskorrels uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakjes. Halveer de paprika. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Bak de tacoschelpen 4 min. in de oven. Vul ze elk met een blad sla, de mais, avocado, paprika en een zeestick. Schep er wat salsa op en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
12 vegetarische zeesticks
1 krop sla
150 g maiskorrels in blik
1 eetrijpe avocado
1 rode paprika
12 tacoschelpen
6 el salsa hot