Zwartebonenstoof met tofu en gordita's
Makkelijk te maken met kant-en-klaar roerbakgehakt.
Aan de slag
Doe de bonen, salsa en het roerbakgehakt in een hapjespan en stoof 10 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de koriander grof. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de bonenstoof, tomaten en avocado erover en bestrooi met de koriander.
Zwartebonenstoof met tofu en gordita's
Makkelijk te maken met kant-en-klaar roerbakgehakt.
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de bonen, salsa en het roerbakgehakt in een hapjespan en stoof 10 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de koriander grof. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de bonenstoof, tomaten en avocado erover en bestrooi met de koriander.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g zwarte bonen in chilisaus
300 g salsa hot
180 g tofu roerbakgehakt
1 schaal Tasty Tom trostomaat
15 g verse koriander
2 eetrijpe avocado's
8 gordita's