Vegan burger met champignons, ui en piccalilly
bewaar
bewaar

Vegan burger met champignons, ui en piccalilly

Plantaardig eten betekent veel geur, kleur en smaak: wát een plaatje!

15 min. bereiden / 6 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de rozenbroodjes in het midden van de oven in ca. 6 min. af.

Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de uien in ringen. Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. op hoog vuur. Voeg de ui toe en bak het groentemengsel nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de burgers met de rest van de olie en gril in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Halveer de rozenbroodjes. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de veldsla, burgers, champignons en ui. Schep op elk broodje 1 el piccalilly. Dek af met de bovenste broodhelften en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan burger met champignons, ui en piccalilly

Plantaardig eten betekent veel geur, kleur en smaak: wát een plaatje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig