Havermoutpannenkoeken met banaan en kaneel
Een goed begin is het halve werk! Van een goed ontbijt heb je dus de hele dag plezier.
Aan de slag
Maal de havermout met het zout heel fijn in de keukenmachine. Dit duurt een paar minuten. Prak de bananen. Klop in een kom de eieren, geprakte bananen, havermoutmelk en kaneel met een garde door de havermout.
Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan op hoog vuur en bak 2 à 3 dikke pannenkoeken van ca. Ø 10 cm (American pancakes). Bak de pannenkoeken aan beide kanten in. ca. 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog 2 porties.
Serveer met de kokosyoghurt en honing.
Havermoutpannenkoeken met banaan en kaneel
Een goed begin is het halve werk! Van een goed ontbijt heb je dus de hele dag plezier.
null porties
240 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maal de havermout met het zout heel fijn in de keukenmachine. Dit duurt een paar minuten. Prak de bananen. Klop in een kom de eieren, geprakte bananen, havermoutmelk en kaneel met een garde door de havermout.
Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan op hoog vuur en bak 2 à 3 dikke pannenkoeken van ca. Ø 10 cm (American pancakes). Bak de pannenkoeken aan beide kanten in. ca. 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog 2 porties.
Serveer met de kokosyoghurt en honing.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g vezelrijke havermout grove vlokken
½ tl zout
2 rijpe bananen
2 middelgrote scharreleieren
250 ml ongezoete haverdrink
½ tl gemalen kaneel
3 tl zonnebloemolie
300 g plantaardige kokos gurt ongezoet
4 el vloeibare honing
Dit heb je nodig
keukenmachine
koekenpan met antiaanbaklaag Ø 24 cm