Chocoladepannenkoeken met aardbeien
bewaar
bewaar

Chocoladepannenkoeken met aardbeien

Deze pannenkoeken maak je met cacao en besmeer je met pasta: dubbel zoveel chocolade!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Zeef het meel, de cacao en het zout boven een kom en meng. Voeg het ei en de melk toe en klop met de garde tot een glad beslag. Verhit een beetje boter in de koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur in 2 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan en maak zo nog 5 pannenkoeken.

Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes en hak de amandelen grof. Besmeer de pannenkoeken met een dun laagje chocopasta, laat de randen vrij. Beleg met de aardbeien, bestrooi met de amandelen en rol op.

bereidingstipJe kunt de pannenkoeken 1 dag van tevoren maken. Neem ze in een afgesloten bakje mee voor een picknick.
algemeenLekker met slagroom.
algemeenGarneer de pannenkoeken ook eens met wat blaadjes basilicum.

Chocoladepannenkoeken met aardbeien

Instructievideo - 00:35 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocoladepannenkoeken met aardbeien

Deze pannenkoeken maak je met cacao en besmeer je met pasta: dubbel zoveel chocolade!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig