Simpele gazpacho
10 minuutjes heb je nodig voor deze verse simpele gazpacho. Snel, sneller, snelst! Plus: makkelijk om mee te nemen
Aan de slag
Doe de gegrilde paprika’s inclusief wat vocht en de knoflook uit het potje in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de passata, olijfolie en ijsblokjes toe.
Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho. Schenk in een thermoskan. Neem de croutons mee in een apart zakje of bakje. Neem ook de glazen mee. Schenk de gazpacho ter plekke in de glazen en bestrooi met de croutons.
Simpele gazpacho
10 minuutjes heb je nodig voor deze verse simpele gazpacho. Snel, sneller, snelst! Plus: makkelijk om mee te nemen
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de gegrilde paprika’s inclusief wat vocht en de knoflook uit het potje in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de passata, olijfolie en ijsblokjes toe.
Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho. Schenk in een thermoskan. Neem de croutons mee in een apart zakje of bakje. Neem ook de glazen mee. Schenk de gazpacho ter plekke in de glazen en bestrooi met de croutons.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
147½ g gegrilde paprika's in pot
½ komkommer
175 ml passata
1 el traditionele olijfolie
6 ijsblokjes
20 g saladecroutons naturel
Dit heb je nodig
staafmixer of blender
thermoskan
glazen