Snelle gazpacho met manchego broodje
Gazpacho en manchego combi: je knippert een keer met je ogen en klaar is je Spaanse succesnummer voor warme dagen.
Aan de slag
Doe de inhoud van het potje gegrilde paprika’s (inclusief het vocht en de knoflook) in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de tomato frito, de helft van de olie en de ijsblokjes toe. Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho.
Halveer het stokbrood overlangs en besprenkel de broodhelften met de rest van de olie. Beleg met de ham. Snijd de kaas in plakjes en verdeel samen met de olijven over de ham. Leg de bovenkant van het stokbrood erop.
Schenk de soep in de kommen en serveer het stokbrood erbij. Laat iedereen aan tafel een stuk stokbrood afsnijden.
Snelle gazpacho met manchego broodje
Gazpacho en manchego combi: je knippert een keer met je ogen en klaar is je Spaanse succesnummer voor warme dagen.
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de inhoud van het potje gegrilde paprika’s (inclusief het vocht en de knoflook) in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de tomato frito, de helft van de olie en de ijsblokjes toe. Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho.
Halveer het stokbrood overlangs en besprenkel de broodhelften met de rest van de olie. Beleg met de ham. Snijd de kaas in plakjes en verdeel samen met de olijven over de ham. Leg de bovenkant van het stokbrood erop.
Schenk de soep in de kommen en serveer het stokbrood erbij. Laat iedereen aan tafel een stuk stokbrood afsnijden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
295 g gegrilde rode paprika's in pot
1 komkommer
350 ml tomato frito
4 el traditionele olijfolie
6 ijsblokjes
1 vers stokbrood
100 g serranoham
150 g Manchego kazen
150 g knoflookolijven zonder pit
Dit heb je nodig
blender of staafmixer