Pastasalade met gegrilde biefstuk
Het handige aan pasta is dat je er in de zomer gewon een salade van kunt maken. Met biefstuk, bijvoorbeeld.
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Snijd de knoflook fijn en meng met de yoghurt, Italiaanse kruiden en peper naar smaak. Meng met de macaroni en schep voorzichtig de ontdooide groente erdoor.
Bestrijk de biefstuk met de olie. Verhit de grillpan en gril de biefstuk 2-3 min. per kant. Neem uit de pan en laat op een bord 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
Snijd de blaadjes basilicum grof en strooi over de pastasalade. Snijd de biefstuk in zo dun mogelijke plakjes en verdeel over de salade.
Pastasalade met gegrilde biefstuk
Het handige aan pasta is dat je er in de zomer gewon een salade van kunt maken. Met biefstuk, bijvoorbeeld.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Snijd de knoflook fijn en meng met de yoghurt, Italiaanse kruiden en peper naar smaak. Meng met de macaroni en schep voorzichtig de ontdooide groente erdoor.
Bestrijk de biefstuk met de olie. Verhit de grillpan en gril de biefstuk 2-3 min. per kant. Neem uit de pan en laat op een bord 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
Snijd de blaadjes basilicum grof en strooi over de pastasalade. Snijd de biefstuk in zo dun mogelijke plakjes en verdeel over de salade.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenmacaroni
1 teen knoflook
3 el Griekse yoghurt 0%
1 tl Euroma Italiaanse kruiden vriesdroog
900 g gegrilde groenten uit de diepvries
300 g biefstukken
1 el traditionele olijfolie
15 g verse basilicum
Dit heb je nodig
grillpan