Open sandwich met worst en mosterd
Zin in een uitgebreide lunch? Dit broodje met worst en ricotta is een fééstje.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Klop ondertussen de rest van de olie met de azijn en schep om met de spitskool.
Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Schep de ricotta om met 1 tl citroenrasp en 1 el -sap (bij 4 personen). Rooster het brood. Snijd de braadworsten in schuine plakken.
Besmeer het brood met de citroenricotta en verdeel er achtereenvolgens de spitskool, braadworst en mosterd over. Garneer met de gebakken uitjes.
Open sandwich met worst en mosterd
Zin in een uitgebreide lunch? Dit broodje met worst en ricotta is een fééstje.
null personen
425 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Klop ondertussen de rest van de olie met de azijn en schep om met de spitskool.
Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Schep de ricotta om met 1 tl citroenrasp en 1 el -sap (bij 4 personen). Rooster het brood. Snijd de braadworsten in schuine plakken.
Besmeer het brood met de citroenricotta en verdeel er achtereenvolgens de spitskool, braadworst en mosterd over. Garneer met de gebakken uitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
270 g Catalaanse braadworsten
½ el wittewijnazijn
200 g spitskolen
1 citroen
100 g ricotta
4 sneetjes wit vloerbrood
3 el Maille dijon originale mosterd
4 el gebakken uitjes