Open sandwich met worst en mosterd
bewaar
bewaar

Open sandwich met worst en mosterd

Zin in een uitgebreide lunch? Dit broodje met worst en ricotta is een fééstje.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Klop ondertussen de rest van de olie met de azijn en schep om met de spitskool.

Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Schep de ricotta om met 1 tl citroenrasp en 1 el -sap (bij 4 personen). Rooster het brood. Snijd de braadworsten in schuine plakken.

Besmeer het brood met de citroenricotta en verdeel er achtereenvolgens de spitskool, braadworst en mosterd over. Garneer met de gebakken uitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Open sandwich met worst en mosterd

Zin in een uitgebreide lunch? Dit broodje met worst en ricotta is een fééstje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig