Hartige wentelteefjes
Wentelteefjes zijn heerlijk met een zoete topping, maar ook heel lekker met avocado en tomaat.
Aan de slag
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in plakjes. Snijd de tomaten in partjes. Klop de eieren in een diep bord los met de melk. Week hier een voor een de sneetjes brood in.
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Verdeel over de borden en leg de avocado en tomaat erop. Garneer met de kiemgroente en besprenkel met de cremaceto.
Hartige wentelteefjes
Instructievideo - 00:32 min.
Hartige wentelteefjes
Wentelteefjes zijn heerlijk met een zoete topping, maar ook heel lekker met avocado en tomaat.
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in plakjes. Snijd de tomaten in partjes. Klop de eieren in een diep bord los met de melk. Week hier een voor een de sneetjes brood in.
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Verdeel over de borden en leg de avocado en tomaat erop. Garneer met de kiemgroente en besprenkel met de cremaceto.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetrijpe avocado
4 tastytom-trostomaten
2 middelgrote eieren
75 ml magere melk
4 dikke sneetjes Liefde en Passie volkorenbrood
2 tl zonnebloemolie
½ bakje pittige kiemgroente
1 el Mazzetti cremaceto