Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes
Geen pasta met balletjes, maar een salade met balletjes: lekker!
Aan de slag
Meng het gehakt met de tuinkruidenmix voor gehakt en het ei. Vorm er met vochtige handen 5 balletjes per persoon van. Verhit de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 12 min. rondom bruin en gaar.
Snijd de bieslook fijn. Halveer de cherrytomaten en meng in een schaal met de courgettespaghetti en slamelange. Verdeel de gehaktballetjes erover en besprenkel met de balsamicoazijn. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer het brood erbij.
Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes
Geen pasta met balletjes, maar een salade met balletjes: lekker!
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng het gehakt met de tuinkruidenmix voor gehakt en het ei. Vorm er met vochtige handen 5 balletjes per persoon van. Verhit de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 12 min. rondom bruin en gaar.
Snijd de bieslook fijn. Halveer de cherrytomaten en meng in een schaal met de courgettespaghetti en slamelange. Verdeel de gehaktballetjes erover en besprenkel met de balsamicoazijn. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer het brood erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g half-om-halfgehakt
40 g Verstegen Mix voor gehakt tuinkruiden
1 middelgroot ei
2 el traditionele olijfolie
12½ g bieslook
400 g rivolo-cherrytomaten
400 g courgettespaghetti
75 g rucola slamelange
1 el aceto balsamico di Modena
1 AH Liefde & Passie petit beurre brood