Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes

Geen pasta met balletjes, maar een salade met balletjes: lekker!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Meng het gehakt met de tuinkruidenmix voor gehakt en het ei. Vorm er met vochtige handen 5 balletjes per persoon van. Verhit de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 12 min. rondom bruin en gaar.

Snijd de bieslook fijn. Halveer de cherrytomaten en meng in een schaal met de courgettespaghetti en slamelange. Verdeel de gehaktballetjes erover en besprenkel met de balsamicoazijn. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer het brood erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes

Geen pasta met balletjes, maar een salade met balletjes: lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig