Noedels met gamba’s en hoisinsaus
bewaar
bewaar

Noedels met gamba’s en hoisinsaus

Ga voor de gamba's vandaag!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.

Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur. Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met gamba’s en hoisinsaus

Ga voor de gamba's vandaag!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig