Noedels met gamba’s en hoisinsaus
Ga voor de gamba's vandaag!
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur. Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.
Noedels met gamba’s en hoisinsaus
Ga voor de gamba's vandaag!
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur. Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
180 g fijne mienestjes
3 bosuitjes
1 el wit sesamzaad
2 tl sesamolie
200 g roerbakgarnalen naturel
400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
160 g Go-Tan Han's Daily Wok Chicken hoisin