Japanse wokschotel met noedels en kip
Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.
Aan de slag
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof. Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.
Japanse wokschotel met noedels en kip
Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof. Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g eiermie
2 el arachideolie
355 g kipfiletblokjes
4 el zoete chilisaus
250 g verse ananasstukjes
800 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
30 g ongezouten cashewnoten