Boerenkoolenchilada's met kip en champignons
bewaar
bewaar

Boerenkoolenchilada's met kip en champignons

De boerenkool zit in de tortilla's!

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente en komijn 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

Rasp ondertussen de cheddar en vet de ovenschaal in. Meng de gerookte kipreepjes met de groente en breng op smaak met peper.

Besmeer de tortilla’s met de hummus en verdeel het groente-kipmengsel erover. Rol op en leg in de ovenschaal. Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.

Bestrooi de enchilada’s met de tuinkers en serveer.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenkoolenchilada's met kip en champignons

De boerenkool zit in de tortilla's!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig