Boerenkoolenchilada's met kip en champignons
De boerenkool zit in de tortilla's!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente en komijn 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Rasp ondertussen de cheddar en vet de ovenschaal in. Meng de gerookte kipreepjes met de groente en breng op smaak met peper.
Besmeer de tortilla’s met de hummus en verdeel het groente-kipmengsel erover. Rol op en leg in de ovenschaal. Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.
Bestrooi de enchilada’s met de tuinkers en serveer.
Boerenkoolenchilada's met kip en champignons
De boerenkool zit in de tortilla's!
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente en komijn 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Rasp ondertussen de cheddar en vet de ovenschaal in. Meng de gerookte kipreepjes met de groente en breng op smaak met peper.
Besmeer de tortilla’s met de hummus en verdeel het groente-kipmengsel erover. Rol op en leg in de ovenschaal. Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.
Bestrooi de enchilada’s met de tuinkers en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el (olijf)olie
800 g Italiaanse roerbakgroente champignons
2 tl gemalen komijn
75 g farmhouse cheddar
300 g gerookte kipreepjes
8 boerenkooltortilla's
200 g hummus
½ bakje tuinkers
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)