Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.
Aan de slag
Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.
Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.
Vis teriyaki met noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
Instructievideo - 00:21 min.
Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.
Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g eiernoedels
2 el arachideolie
800 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
150 g verse woksaus teriyaki
500 g pangasiusreepjes peper-zout
30 g ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
hapjespan of wok