Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
bewaar
bewaar

Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.

Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.

algemeenZien hoe je optimaal gebruik kan maken van je wokpan? Bekijk de video over roerbakken en wokken op ah.nl/allerhande/ roerbakken-wokken.

Vis teriyaki met noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Instructievideo - 00:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig