Rodekool gestoofd in balsamico
Prima combi met de gegrilde scharrelkipfilethaasjes.
Aan de slag
Verhit de olie in een kookpan. Voeg de rodekool en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de balsamicoazijn toe en laat op laag vuur 20 min. stoven. Voeg de tijm en appel/ abrikooscompote toe en verwarm nog 5 min.
Bestrijk de kipfilethaasjes met de rest de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kipfilethaasjes in 7-8 min. gaar. Keer halverwege. Bestrijk aan beide kanten met de rest van de azijn.
Hak ondertussen de walnoten grof. Schep de rodekool op de borden. Leg de kip erbij en bestrooi met de walnoten. Serveer direct.
Rodekool gestoofd in balsamico
Prima combi met de gegrilde scharrelkipfilethaasjes.
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een kookpan. Voeg de rodekool en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de balsamicoazijn toe en laat op laag vuur 20 min. stoven. Voeg de tijm en appel/ abrikooscompote toe en verwarm nog 5 min.
Bestrijk de kipfilethaasjes met de rest de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kipfilethaasjes in 7-8 min. gaar. Keer halverwege. Bestrijk aan beide kanten met de rest van de azijn.
Hak ondertussen de walnoten grof. Schep de rodekool op de borden. Leg de kip erbij en bestrooi met de walnoten. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el (zonnebloem)olie
600 g gesneden rodekool
60 ml balsamicoazijn
1 tl gedroogde tijm
1 pot appel/abrikooscompote
300 g scharrelkipfilethaasjes
50 g ongebrande walnoten
Dit heb je nodig
grillpan