Rodekool gestoofd in balsamico
bewaar
bewaar

Rodekool gestoofd in balsamico

Prima combi met de gegrilde scharrelkipfilethaasjes.

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een kookpan. Voeg de rodekool en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de balsamicoazijn toe en laat op laag vuur 20 min. stoven. Voeg de tijm en appel/ abrikooscompote toe en verwarm nog 5 min.

Bestrijk de kipfilethaasjes met de rest de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kipfilethaasjes in 7-8 min. gaar. Keer halverwege. Bestrijk aan beide kanten met de rest van de azijn.

Hak ondertussen de walnoten grof. Schep de rodekool op de borden. Leg de kip erbij en bestrooi met de walnoten. Serveer direct.

combinatietipLekker met gebakken gnocchi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool gestoofd in balsamico

Prima combi met de gegrilde scharrelkipfilethaasjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig