Geroerbakte rodekool met appel
Lekker met gehaktballen en aardappelpuree.
Aan de slag
Snijd de ui in dunne ringen. Verhit de olie in een wok en bak de en uiringen in 10 min. zachtjes tot ze glazig zijn. Snijd de appel in dunne partjes en voeg toe, bak ca. 5 min. al omscheppend mee. Schep de rode kool door de ui met de appel en roerbak 5-7 min. tot de kool beetgaar is. Breng op smaak met zout en peper. Roer de azijn op het laatste moment erdoor.
Geroerbakte rodekool met appel
Lekker met gehaktballen en aardappelpuree.
bijgerecht
null personen
115 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in dunne ringen. Verhit de olie in een wok en bak de en uiringen in 10 min. zachtjes tot ze glazig zijn. Snijd de appel in dunne partjes en voeg toe, bak ca. 5 min. al omscheppend mee. Schep de rode kool door de ui met de appel en roerbak 5-7 min. tot de kool beetgaar is. Breng op smaak met zout en peper. Roer de azijn op het laatste moment erdoor.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kleine rode uien
2 el traditionele olijfolie
2 Granny Smith appels
300 g gesneden rodekool
1 el balsamicoazijn