Pilav van meergranenrijst met gegrilde chipolata
bewaar
bewaar

Pilav van meergranenrijst met gegrilde chipolata

Haal de warme smaken van India in huis.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Maak de uien schoon en snijd fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui, pompoen, vadouvan en eventueel zout 5 min. op laag vuur.

Roer de boerenkool, rijst en eventueel zout erdoor, schenk 700 ml heet water erbij en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur met de deksel op de pan in 20 min. garen. Roer regelmatig.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 6 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de chipolataworstjes in 8 min. rondom goudbruin en gaar.

Bestrooi de pilav met het amandelschaafsel en serveerde worstjes erbij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pilav van meergranenrijst met gegrilde chipolata

Haal de warme smaken van India in huis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig