Christmas-sundae
Alle ingrediënten zijn kant-en-klaar, alleen de chocolade moet je even smelten. Handig!
Aan de slag
Haal het ijs uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is.
Breek de chocolade in kleine stukjes en doe in een glazen of metalen kom. Zet een pan op het vuur met een laagje water erin. Houd tegen de kook aan en hang de kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Smelt de chocolade (au bain-marie).
Schep 1 kleine bol ijs in een glas en schenk de kersenfruitvulling erover. Schep er nog 1 kleine bol bovenop en schenk ¼ van de gesmolten chocolade erover. Maak zo nog 3 glazen.
Steek in elk glas een hulstblaadje. Serveer met de chocoladelepels.
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Christmas-sundae
Alle ingrediënten zijn kant-en-klaar, alleen de chocolade moet je even smelten. Handig!
nagerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Haal het ijs uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is.
Breek de chocolade in kleine stukjes en doe in een glazen of metalen kom. Zet een pan op het vuur met een laagje water erin. Houd tegen de kook aan en hang de kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Smelt de chocolade (au bain-marie).
Schep 1 kleine bol ijs in een glas en schenk de kersenfruitvulling erover. Schep er nog 1 kleine bol bovenop en schenk ¼ van de gesmolten chocolade erover. Maak zo nog 3 glazen.
Steek in elk glas een hulstblaadje. Serveer met de chocoladelepels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml Italiaans schepijs spagnola
100 g pure chocolade 72%
430 g taart & vlaaifruit kersen
4 melk hulstblaadjes
4 chocoladelepels
Dit heb je nodig
grote bolle glazen