Verse tortelloni met buffelmozzarella & tomaatjes
Vanavond eet je boterzachte burrata met paddenstoelen, cherrytomaatjes en tortelloni.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier en halveer de grote paddenstoelen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Was de cherrytomaten. Meng de paddenstoelen met de cherrytomaten aan de tak, de knoflook, het venkelzaad, een ½ el olie (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.
Breng ondertussen een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Voeg, als het water kookt, de pasta toe, breng weer aan de kook en kook in 6 min. beetgaar.
Haal ondertussen de blaadjes van de takjes munt, doe met de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met (versgemalen) peper.
Schep de pasta in diepe borden en verdeel de groente erover. Scheur de burrata in stukken erover en besprenkel met de muntolie.
Verse tortelloni met buffelmozzarella & tomaatjes
Vanavond eet je boterzachte burrata met paddenstoelen, cherrytomaatjes en tortelloni.
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier en halveer de grote paddenstoelen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Was de cherrytomaten. Meng de paddenstoelen met de cherrytomaten aan de tak, de knoflook, het venkelzaad, een ½ el olie (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.
Breng ondertussen een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Voeg, als het water kookt, de pasta toe, breng weer aan de kook en kook in 6 min. beetgaar.
Haal ondertussen de blaadjes van de takjes munt, doe met de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met (versgemalen) peper.
Schep de pasta in diepe borden en verdeel de groente erover. Scheur de burrata in stukken erover en besprenkel met de muntolie.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
200 g paddenstoelen voor risotto
250 g cherrytomaten aan de tak
1 tl venkelzaad
4½ el (olijf)olie
250 g verse tortelloni verdure grigliate
15 g verse munt
150 g koelverse burrata kazen
Dit heb je nodig
bakpapier
staafmixer