Rijstnoedelsoep met biefstuk
bewaar
bewaar

Rijstnoedelsoep met biefstuk

Een goedgevuld soepje voor doordeweeks.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder aluminiumfolie of een deksel rusten tot gebruik.

Bak de wokgroente in het achtergebleven bakvet omscheppend ca. 5 min. op hoog vuur. Breng ondertussen het water samen met de runderbouillontablet aan de kook. Zet het vuur uit, voeg de noedels, srirachasaus en azijn toe, laat 2 min. staan en roer los.

Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel achtereenvolgens de gewokte groente, de noedels met bouillon en de biefstuk over grote kommen. Garneer met de korianderblaadjes.

algemeenBen je niet zo’n fan van koriander? Laat ’m dan achterwege of verminder naar smaak de hoeveelheid.
combinatietipHoud je van pittig? Garneer de soep met extra srirachasaus.
combinatietipLekker met gebakken uitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstnoedelsoep met biefstuk

Een goedgevuld soepje voor doordeweeks.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig