Rijstnoedelsoep met biefstuk
Een goedgevuld soepje voor doordeweeks.
Aan de slag
Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder aluminiumfolie of een deksel rusten tot gebruik.
Bak de wokgroente in het achtergebleven bakvet omscheppend ca. 5 min. op hoog vuur. Breng ondertussen het water samen met de runderbouillontablet aan de kook. Zet het vuur uit, voeg de noedels, srirachasaus en azijn toe, laat 2 min. staan en roer los.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel achtereenvolgens de gewokte groente, de noedels met bouillon en de biefstuk over grote kommen. Garneer met de korianderblaadjes.
Rijstnoedelsoep met biefstuk
Een goedgevuld soepje voor doordeweeks.
hoofdgerecht
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder aluminiumfolie of een deksel rusten tot gebruik.
Bak de wokgroente in het achtergebleven bakvet omscheppend ca. 5 min. op hoog vuur. Breng ondertussen het water samen met de runderbouillontablet aan de kook. Zet het vuur uit, voeg de noedels, srirachasaus en azijn toe, laat 2 min. staan en roer los.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel achtereenvolgens de gewokte groente, de noedels met bouillon en de biefstuk over grote kommen. Garneer met de korianderblaadjes.
algemeen:
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g biefstukken
1 el arachideolie
800 g Thaise wokgroente
2 l water
1½ runderbouillontablet
225 g rijstnoedels
½ el sriracha sauce
1 el witte wijnazijn
7½ g verse koriander