Mexicaanse tostada's met gebakken vis & avocado
Tostada is het Spaanse woord voor geroosterd. Vanavond rooster en vul je ze op z'n Mexicaans.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de wraps op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met 1/3 van de olie. Bak in ca. 8 min. krokant.
Was ondertussen de tomaten en komkommer en snijd in blokjes van 1 cm. Meng de blokjes met de salsa. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Plet het vruchtvlees met een vork en breng royaal op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de picadillo en bloem in een diep bord. Snijd de vis in stukken van 4 cm en wentel door het picadillo-bloemmengsel. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 min. goudbruin en gaar.
Verdeel de wraps over de borden. Besmeer met de avocado en verdeel achtereenvolgens de rodekool, tomaten-komkommersalsa en vis erover.
Mexicaanse tostada's met gebakken vis & avocado
Tostada is het Spaanse woord voor geroosterd. Vanavond rooster en vul je ze op z'n Mexicaans.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de wraps op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met 1/3 van de olie. Bak in ca. 8 min. krokant.
Was ondertussen de tomaten en komkommer en snijd in blokjes van 1 cm. Meng de blokjes met de salsa. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Plet het vruchtvlees met een vork en breng royaal op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de picadillo en bloem in een diep bord. Snijd de vis in stukken van 4 cm en wentel door het picadillo-bloemmengsel. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 min. goudbruin en gaar.
Verdeel de wraps over de borden. Besmeer met de avocado en verdeel achtereenvolgens de rodekool, tomaten-komkommersalsa en vis erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 tortillawraps
3 el (arachide)olie
2 tomaten
1 komkommer
2 tl red Mexican salsa
2 eetrijpe avocado's
3½ tl picadillo
1 el tarwebloem
525 g verse pangasiusfilets
300 g gesneden rodekool
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaten