Bagelquiches van Rutger Bakt
Uit Het Hartige Bakboek van Rutger van den Broek
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de onderkant van de bagels af en hol voorzichtig de bagels met je vingers of een lepeltje uit. Vet een stuk aluminiumfolie per bagel in met wat boter. Leg de bagels er met de open kant naar boven op en vouw het aluminiumfolie als een kommetje om de zijkanten van de bagels. Het folie zorgt ervoor dat, mochten de bagels gaan lekken tijdens het bakken, niet de hele oven onder zit. Klop de eieren met de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vulling naar keuze over de bagels en giet daar het eimengsel over. Bak de bagelquiches 20-25 min. en serveer ze direct.
Bagelquiches van Rutger Bakt
Instructievideo - 00:53 min.
Bagelquiches van Rutger Bakt
Uit Het Hartige Bakboek van Rutger van den Broek
null porties
360 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de onderkant van de bagels af en hol voorzichtig de bagels met je vingers of een lepeltje uit. Vet een stuk aluminiumfolie per bagel in met wat boter. Leg de bagels er met de open kant naar boven op en vouw het aluminiumfolie als een kommetje om de zijkanten van de bagels. Het folie zorgt ervoor dat, mochten de bagels gaan lekken tijdens het bakken, niet de hele oven onder zit. Klop de eieren met de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vulling naar keuze over de bagels en giet daar het eimengsel over. Bak de bagelquiches 20-25 min. en serveer ze direct.
combinatietip:
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 voorgebakken bagels
15 g ongezouten roomboter
2 middelgrote eieren
75 g crème fraîche
Dit heb je nodig
aluminiumfolie