Scary stoofvleespastei
bewaar
bewaar

Scary stoofvleespastei

Wow, door zijn uiterlijk durf je 'm misschien niet aan te snijden, maar dat zou zonde zijn van de heerlijke smaken.

25 min. bereiden / 25 min. oventijd / 5 uur wachten

pittig

14 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Meng met de chipotle. Snipper de uien. Halveer de gele en groene paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak 3 min. Voeg de barbecuesaus, tomaten, espresso en het water toe en laat 5 uur zachtjes stoven. Neem na 3 uur de deksel van de pan zodat de saus inkookt. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Meng na 5 uur de bonen erdoor.

Verwarm de oven voor op 175 °C. Schep het stoofvlees in de ovenschaal. Halveer de rode paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Laat de mais uitlekken, meng met de paprika en verdeel over het stoofvlees. Rol het bladerdeeg uit tot 22 x 32 cm. Leg in de ovenschaal. Splits het ei. Teken met de eidooier met behulp van een kwastje een doodshoofd op het deeg. Bak de pastei in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin. Verdeel er wat druppels sriracha over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Scary stoofvleespastei

Wow, door zijn uiterlijk durf je 'm misschien niet aan te snijden, maar dat zou zonde zijn van de heerlijke smaken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig