Kipwraps met honingmosterdsaus
Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da's weer eens wat anders.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
Snijd ondertussen de tomaten in dunne partjes en de bieslook fijn. Meng de helft van de bieslook samen met de mayonaise en mosterd tot een saus.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking Verdeel de sla, kip en tomaat over de wraps. Besprenkel met de saus en bestrooi met de rest van de bieslook. Serveer direct.
Kipwraps met honingmosterdsaus
Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da's weer eens wat anders.
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
Snijd ondertussen de tomaten in dunne partjes en de bieslook fijn. Meng de helft van de bieslook samen met de mayonaise en mosterd tot een saus.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking Verdeel de sla, kip en tomaat over de wraps. Besprenkel met de saus en bestrooi met de rest van de bieslook. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el (arachide)olie
4 scharrelkip krokant schnitzels
2 trostomaten
12½ g verse bieslook
2 el mayonaise
2 el honingmosterd
4 volkoren tortillawraps
100 g fijngesneden ijsbergsla