Tortillawrap met kip en ijsbergsla
Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart. Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes van 1 cm. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.
Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer met de rest van de salade.
Tortillawrap met kip en ijsbergsla
Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart. Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes van 1 cm. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.
Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer met de rest van de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
4 kipschnitzels
15 g verse munt
400 g fijngesneden ijsbergsla
150 g rauwkost zoetepaprikamix
2 el sladressing yoghurt
8 tortillawraps
4 el mangochutney