Gortsalade met gerookte kipfilet, ei en avocado van Dafne Schippers
bewaar
bewaar

Gortsalade met gerookte kipfilet, ei en avocado van Dafne Schippers

Snel met gort. Binnen no time heb je een gezonde salade met tomaat, gerookte kip en avocado op tafel.

15 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Kook de parelgort volgens de aanwijzingen op de verpakking net aan gaar. Parelgort moet nog een bite hebben, want dan is hij het lekkerst. Laat iets afkoelen.

Breng ondertussen een pannetje met water aan de kook en kook het ei in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water.

Meng alle ingrediënten voor de dressing. Breng op smaak met zeezout en peper.

Doe de gort in een kom en meng met de veldsla. Leg er de avocado, tomaatjes en kipfilet op. Pel het ei, snijd in kwarten en leg op de salade. Schenk er de dressing over en bestrooi met de bosui.

combinatietipIn plaats van parelgort kun je ook biologische 5-granenrijst gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gortsalade met gerookte kipfilet, ei en avocado van Dafne Schippers

Snel met gort. Binnen no time heb je een gezonde salade met tomaat, gerookte kip en avocado op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig