Groenten uit de oven
Beetje olie en kruiden, de oven in en iedereen is verkocht.
25 min. bereiden / 25 min. oventijd
6 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Halveer de courgettes in de lengte en snijd de helften in stukjes van 1 cm. Halveer de champignons en snijd heel grote exemplaren in kwarten. Verdeel de courgette en champignons over 1 of 2 bakplaten bekleed met bakpapier. Besprenkel met de kruidenolie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster de groenten 10 min. in de hete oven.
Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen. Pel de uien en snijd ze in parten. Neem de courgette en champignons uit de oven en doe in een schaal om af te koelen. Verdeel de uien en paprika over de bakplaten. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster de groenten 15 min. in de oven.
Groenten uit de oven
Beetje olie en kruiden, de oven in en iedereen is verkocht.
null porties
25 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Halveer de courgettes in de lengte en snijd de helften in stukjes van 1 cm. Halveer de champignons en snijd heel grote exemplaren in kwarten. Verdeel de courgette en champignons over 1 of 2 bakplaten bekleed met bakpapier. Besprenkel met de kruidenolie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster de groenten 10 min. in de hete oven.
Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen. Pel de uien en snijd ze in parten. Neem de courgette en champignons uit de oven en doe in een schaal om af te koelen. Verdeel de uien en paprika over de bakplaten. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster de groenten 15 min. in de oven.
serveertip:
algemeen:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgette
500 g champignons
3 el Italiaanse kruidenolie
2 zakken paprikamix
3 uien
2 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
bakpapier