Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in vieren en snijd het vruchtvlees in parten. Snijd de paprika in stukken van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne partjes. Meng alle groenten met de olie, de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes en gnocchi. Verdeel de ratatouille over 2 met bakpapier beklede bakplaten en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster in ca. 20 min. gaar in de oven. Wissel halverwege om.
Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de schnitzels 3 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Serveer de ratatouille samen met de schnitzels.
Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
25 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in vieren en snijd het vruchtvlees in parten. Snijd de paprika in stukken van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne partjes. Meng alle groenten met de olie, de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes en gnocchi. Verdeel de ratatouille over 2 met bakpapier beklede bakplaten en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster in ca. 20 min. gaar in de oven. Wissel halverwege om.
Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de schnitzels 3 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Serveer de ratatouille samen met de schnitzels.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 teen knoflook
2 rode uien
6 el traditionele olijfolie
1½ el gedroogde Italiaanse kruiden
400 g tomatenblokjes
1 kg gnocchi
4 vegetarische schnitzels
Dit heb je nodig
bakpapier