Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit
Zo wil je elke dag wel ontbijten!
Aan de slag
Schil en rasp de appel. Meng de appel, bramen en de helft van de kaneelsuiker door de zuivelspread en besmeer er de helft van de sneetjes brood mee. Bedek met de rest van de sneetjes brood, zodat je sandwiches krijgt.
Klop de eieren in een diep bord los met de melk en de rest van de kaneelsuiker. Wentel de sandwiches door het ei-melkmengsel en laat ze er 1 min. in liggen.
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak per keer 2 sandwiches in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest. Snijd de wentelteefjes doormidden en bestrooi eventueel met extra kaneelsuiker. Serveer direct.
Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit
Zo wil je elke dag wel ontbijten!
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de appel. Meng de appel, bramen en de helft van de kaneelsuiker door de zuivelspread en besmeer er de helft van de sneetjes brood mee. Bedek met de rest van de sneetjes brood, zodat je sandwiches krijgt.
Klop de eieren in een diep bord los met de melk en de rest van de kaneelsuiker. Wentel de sandwiches door het ei-melkmengsel en laat ze er 1 min. in liggen.
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak per keer 2 sandwiches in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest. Snijd de wentelteefjes doormidden en bestrooi eventueel met extra kaneelsuiker. Serveer direct.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Elstar appel
100 g diepvries bramen
2 el kaneelsuiker
100 g zuivelspread naturel
8 sneetjes vloerbrood licht meergranen
2 middelgrote eieren
150 ml halfvolle melk
40 g ongezouten roomboter