Pizza bianca met gegrilde groenten
Een pizza zonder tomatensaus, maar met pestospread en parmaham. Heerlijk als bijgerecht.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pizzabodems op een bakplaat of rooster en verdeel de ricotta en de groenten erover.
Bak de pizza’s in ca. 15 min goudbruin. Als je de pizza’s tegelijk bakt op verschillende bakplaten of roosters, wissel deze dan halverwege de baktijd om.
Neem de pizza’s uit de oven en besprenkel met de pesto. Scheur de parmaham in stukjes en verdeel over de pizza’s.
Pizza bianca met gegrilde groenten
Een pizza zonder tomatensaus, maar met pestospread en parmaham. Heerlijk als bijgerecht.
bijgerecht
null personen
640 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pizzabodems op een bakplaat of rooster en verdeel de ricotta en de groenten erover.
Bak de pizza’s in ca. 15 min goudbruin. Als je de pizza’s tegelijk bakt op verschillende bakplaten of roosters, wissel deze dan halverwege de baktijd om.
Neem de pizza’s uit de oven en besprenkel met de pesto. Scheur de parmaham in stukjes en verdeel over de pizza’s.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 stuks pizzabodems houtoven naturel
250 g ricotta
450 g gegrilde groenten (diepvries)
90 g koelverse pestospread
70 g parmaham