Unicorn-cheesecake
bewaar
bewaar

Unicorn-cheesecake

40 min. bereiden / 4 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Smelt de boter in een steelpan. Meng de koekkruimels met de boter. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier. Duw het koekkruimelmengsel stevig op de bodem. Zet in de koelkast.

Schil ondertussen de mango, snijd het vruchtvlees langs de pit af en snijd in blokjes van een ½ cm. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en kristalsuiker. Klop de monchou los in een aparte kom en meng in delen door de slagroom. Verdeel het mengsel over 3 verschillende kommen.

Voeg aan 1 kom de blauwe kleurstof toe, aan de 2e kom de rode kleurstof en laat de laatste wit. De gele kleurstof uit het pakje kleurstofstiften wordt niet gebruikt. Neem de springvorm uit de koelkast. Verdeel de mangoblokjes over de bodem. Schep met een eetlepel de gekleurde roomkaas er afwisselend in dotjes bovenop. Strijk met de achterkant van de lepel de roomkaas glad. Laat de monchoutaart minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem uit de koelkast en besprenkel met 1 tl roze en 1 tl blauwe glittersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Unicorn-cheesecake

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig