Broodje tonijn met knoflook-srirachamayo
Een originele lunch hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Beleg een broodje met tonijn en maak zelf een lekkere saus.
Aan de slag
Meng de rauwkost met de augurkenblokjes en zoetzure azijn. Zet opzij tot gebruik. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat ondertussen de tonijn uitlekken. Meng met de mayonaise. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Besmeer de sneetjes brood met de tonijnsalade. Scheur de kaas in stukjes en verdeel erover. Verdeel de sneetjes brood over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 8 min. of totdat de kaas smelt. Neem de broodjes uit de oven en verdeel de rauwkost erover. Serveer direct.
Broodje tonijn met knoflook-srirachamayo
Een originele lunch hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Beleg een broodje met tonijn en maak zelf een lekkere saus.
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Meng de rauwkost met de augurkenblokjes en zoetzure azijn. Zet opzij tot gebruik. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat ondertussen de tonijn uitlekken. Meng met de mayonaise. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Besmeer de sneetjes brood met de tonijnsalade. Scheur de kaas in stukjes en verdeel erover. Verdeel de sneetjes brood over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 8 min. of totdat de kaas smelt. Neem de broodjes uit de oven en verdeel de rauwkost erover. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g rauwkost radijsmix
3 el augurkenblokjes zoetzuur
2 el zoetzure azijn uit de pot
370 g tonijnstukken in water
4 el mayonaise
4 sneetjes casinobrood
4 plakjes cheddar
Dit heb je nodig
bakpapier