Chocolatechip cookie dough
Het allerlekkerste aan koekjes bakken: snoepen van het deeg. Waarom zou je er dan eigenlijk koekjes van maken?
Aan de slag
Verhit de bloem 1 min. op de hoogste stand in de magnetron. Mix met een handmixer de boter en suiker in ca. 5 min. tot een glad mengsel. Voeg de yoghurt toe en mix weer 5 min. Voeg vervolgens de bloem en het vanillearoma toe en mix nog 1 min. Hak de chocolade grof en meng door de cookie dough. Serveer in een bakje of maak er bolletjes van.
Chocolatechip cookie dough
Het allerlekkerste aan koekjes bakken: snoepen van het deeg. Waarom zou je er dan eigenlijk koekjes van maken?
nagerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de bloem 1 min. op de hoogste stand in de magnetron. Mix met een handmixer de boter en suiker in ca. 5 min. tot een glad mengsel. Voeg de yoghurt toe en mix weer 5 min. Voeg vervolgens de bloem en het vanillearoma toe en mix nog 1 min. Hak de chocolade grof en meng door de cookie dough. Serveer in een bakje of maak er bolletjes van.
variatietip:
dieettip:
serveertip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g tarwebloem
75 g gezouten roomboter
150 g lichtbruine basterdsuiker
4 el milde yoghurt
2 tl vanillearoma
50 g pure chocolade
Dit heb je nodig
magnetron