Noedelroerbak met zwarte-bonensaus
De saus van zwarte bonen en knoflook zorgen voor smaak van dit gerecht.
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Boen de limoen schoon en snijd in 4 parten. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de garnalen 1 min. op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en roerbak 3 min. mee op middelmatig vuur. Schep af en toe om.
Meng ondertussen het water met de zwarte bonen knoflooksaus en de suiker en roer tot een gladde saus. Voeg de saus en de mie toe aan de roerbakgroente. Verwarm nog 1 min. en schep goed om. Verdeel over de borden en garneer met de cashewnoten, koriander en partjes limoen.
Noedelroerbak met zwarte-bonensaus
De saus van zwarte bonen en knoflook zorgen voor smaak van dit gerecht.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Boen de limoen schoon en snijd in 4 parten. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de garnalen 1 min. op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en roerbak 3 min. mee op middelmatig vuur. Schep af en toe om.
Meng ondertussen het water met de zwarte bonen knoflooksaus en de suiker en roer tot een gladde saus. Voeg de saus en de mie toe aan de roerbakgroente. Verwarm nog 1 min. en schep goed om. Verdeel over de borden en garneer met de cashewnoten, koriander en partjes limoen.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g Chinese eiermie
7½ g verse koriander
1 limoen
1 el (arachide)olie
225 g garnalen
400 g Chinese roerbakgroente, kool-sugarsnaps
1 el water
2 el zwarte bonen knoflooksaus
1 tl kristalsuiker
30 g verfijnde ongezouten cashewnoten